بازی، به خودی خود برای رشد در زمینه های اجتماعی و شناختی
بازی، به خودی خود برای رشد در زمینه های اجتماعی و شناختی و همچنین رسیدن به تکامل عقلی و احساسی می باشد که خلاقیت کودکان را محک زده و آن را تقویت می کند. همچنین یک نوع روش برای آموزش کودکان می باشد.حتی این روش برای آنان که مشکل گفتاری نیز دارند هم راه گشا و قابل استفاده میباشد. بازی درمانی کودکان به روش های مختلف به کودکان کمک می کند تااز راه بازی کردن یک پشتیبانی خوب دریافت کرده و با استفاده از احساسات و عواطف بسیار اندیشه های خود را بیان کرده و از مشکلات خود بگویند همچنین این روش کمک می کند تا کودکان بیاموزند چگونه روابط خود را کنترل کرده و درهنگام عصبانیت و یا خوشحالی چه رفتاری از خود بروز دهند. در این روش کودکان با استفاده از شیوه های مدیریتی مشکلات خود را حل کرده و اضطراب و استرس را در خود کاهش دهند.
در جلسات بازی درمانی کودک، روانشناسان و روانپزشکان مشاوره کودک، مجموعه ای بسیار از اسباب بازی ها را در اختیار کودک قرار می دهد و با او درباره این اسباب بازی ها صحبت کرده و همبازی میشود تا رابطه نزدیکی را با او پیدا کند سپس با کفتار و صحبت کردن با زبان کودکان مشکلات او را ریشه یابی می کند.
اما نقش والدین در این میان چیست؟!
نقش والدین در این میان پشتیبانی کودک در روند بازی درمانی میباشد سپس تشویق آنان نیز اهمیت ویژه ای دارد. از کودکتان درباره اتفاقات جلسه مشاوره نپرسید و پافشاری نکنید که کودکتان مسئله ای خاص رابیان کند. بازی درمانی زمان ویژه ای بین بازی و کودک و کارشناس می باشد بنابراین دغدغه ها و سوالات خود را در زمان دیگری با کارشناس مربوطه در میان بگذارید.
مرکز مشاوره کودک بابهترین کارشناسان در زمینه بازی درمانی کودکان منتظر شما والدین عزیز است.
ر روند بازی درمانی میباشد سپس تشویق آنان نیز اهمیت ویژه ای دارد. از کودکتان درباره اتفاقات جلسه مشاوره نپرسید و پافشاری نکنید که کودکتان مسئله ای خاص رابیان کند. بازی درمانی زمان ویژه ای بین بازی و کودک و کارشناس می باشد بنابراین دغدغه ها و سوالات خود را در زمان دیگری با کارشناس مربوطه در میان بگذارید.
منبع:فارس پاتوق
سن کودک خود را انتخاب کنید:
برچسب ها: بازی مناسب کودکان, مشاوره تربیت کودک, نقش بازی در تربیت کودک
۶۹ دیدگاه ها