تلفن تماس جهت رزرو یا کسب اطلاعات بیشتر : شعبه سعادت آباد ۲۲۳۵۴۲۸۲ - ۰۲۱ | شعبه قیطریه ۲۲۶۸۹۵۵۸ - ۰۲۱ | شعبه شریعتی ۸۸۴۲۲۴۹۵ - ۰۲۱

مشاوره مادران از نوزادی تا یک سالگی

برای کسب اطلاعات بیشتر و راهنمایی می توانید با متخصصان ما تماس بگیرید.

۶ نظر

  1. شیرین تقوی گفت:

    با سلام نوزاد ما ۲ ماهه است خیلی شیر بالا می آورد.البته وزنش اضافه کرده، ولی نگران هستم نکند مشکلی باشد و اینکه آیا به دلیل نفخ شکم می توانیم به نوزاد خاکشیر یا داروهای خانگی و گیاهی بدهیم؟

  2. زهرا صالحی گفت:

    در صورتی که بالا آوردن شیر داده شده بیشتر از حد معمول باشد ، در اولین فرصت به یک متخصص گوارش کودکان جهت علت یابی مراجعه فرمایید.شاید بچه سرکار ریفلاکس یا بیماری متابولیکی دارد که باید سریعا تشخیص داده شود و درمان گردد.

  3. فائزه گفت:

    سلام .دختر هفت ماهه ای دارم که از یک ماه پیش به خوبی چهار دست و پا راه می رود، می تواند بدون کمک دیگران و با استفاده از دیوار ، مبل یا هر چیز دیگری بایستد .چیزی که مرا نگران کرده حرکت ناگهانی گردنش – رو به عقب – وقتی که ایستاده است.آیا مشکلی هست؟

  4. همیار گفت:

    با سلام مادر شیرخوار باید وزن و قد را بگوید و اینکه شیر مادر می خورد یا نه الان راه رفتن کودک به صورت چهار دست و پا در حد طبیعی است و مشکلی در حرکت اندام ها ندارد و حرکت اندام ها و دست و پا در حد طبیعی است .کودکی که سر به عقب دارد باید حتما تحت نظر پزشک معاینه شود و دید ه شود آیا این حرکت به صورت طبیعی است یا مشکلی ندارد اگر کودک تب یا استفراغ نداشته باشد.به نظر نمی رسد که حرکت به طرف عقب مشکلی ایجاد کرده باشد.توصیه من به مادر شیرخوار این است که حتما کودکشان را نزد متخصص کودکان برای معاینه ببرند تا اطمیننان حاصل کنند که حرکت عصبی نداشته باشد.

  5. جمیله گفت:

    دخترم از ۳ماهگی وقتی که بیداره از گرفتن سینه خودداری میکنه.همه روش ها رو هم امتحان کردم ولی تاثیری نداره و مدام از گرسنگی گریه می کنه در روز چند بار هم استفراغ شدید داره.شیشه شیر خشک هم نمیگیره و وزنش هم از حداقل هم کمتر شده.خیلی عصبی شدم.خواهش میکنم کمکم کنید.تمام آزمایشاتش هم سالمه و دندان هم در نمیاره

  6. زاهد گفت:

    با سلام شیر نخوردن کودک در سنین ۳-۴ ماهگی ممکن است ناشی از شیطنت او باشد که در این موارد توصیه می شود در حالت خواب و در اطاق ساکت و تاریک به او شیر داده شود.اما اگر از شیشه هم استفاده کرده باشد احتمال قهر کردن شیر خوار از سینه مادر هست در غیر اینصورت لازم است مورد بررسی قرار گیرد.
    وزن و سن کودک تان را ننوشته اید ولی با توجه به کاهش وزن و استفراغ های مکرر لازم است از نظر بیماری های متابولیک مورد ارزیابی واقع شود اگرچه رفلاکس هم یکی از علل شایع استفراغ است.برای دندان درآوردن هم چون سن رانمی دانم نمی توان چیزی گفت ولی باید دانست برای رویش دندان تا حدود ۱۳ ماهگی فرصت هست.

نظر دهید

سوال امنیتی *