تلفن تماس جهت رزرو یا کسب اطلاعات بیشتر : شعبه سعادت آباد ۲۲۳۵۴۲۸۲ - ۰۲۱ | شعبه قیطریه ۲۲۶۸۹۵۵۸ - ۰۲۱ | شعبه شریعتی ۸۸۴۲۲۴۹۵ - ۰۲۱

راهنمای مادران جوان

۱۱ نظر

  1. الهه گفت:

    بچه ای دارم که دو ماه زود به دنیا اومده .شکل طبیعی گردن او چه مدت طول می کشه که به رشد طبیعی خود برسه.به دکتر هم مراجعه کردم گفت ۶ ماه پس از تولد به حالت طبیعی می رسد.آیا پس از این ۶ ماه رشد گردنش طبیعی خواهد شد یا نه؟

  2. مشاور گفت:

    با سلام
    نوزادانی که نارس به دنیا می آیند بستگی به کمبود ماه های حاملگی و وزن آنها دارد وزن نوزاد باید موقع تولد ۳۰۰۰ تا ۳۲۰۰ گرم باشد و ماه های حاملگی نیز باید کامل باشد.چنانچه ۲ ماه زودتر به دنیا آمده و وزن طبیعی آنها ۱ تا ۱/۵ کیلوگرم کم می باشد.این نوزادان تمام دستگاه های بدن شان و خون رسانی آنها نیز نارس خواهد بود.و زمان می برد تا حرکات روحی و حرکتی آنها به انجام پذیرد.
    معمولا گردن گرفتن شیرخوار از ۲ ماهگی شروع می شود و می تواند گردن خود را کامل بچرخاند و در مورد نوزادی که دو ماه زودتر به دنیا آمده در ۴ ماهگی باید وزن خوبی داشته باشد و باید گردن را متعادل نگه دارد و در عین حال باید به حرکت اندام ها توجه کنیم.
    رفلکس و آزمایشات عصبی باید حد طبیعی باشد اگر این حرکات را داشته باشد می توان فهمید که مشکلی ندارد ولی حتما باید تا دو سالگی تحت نظر باشد.کودک باید در ۶ ماهگی بنشیند و ۱۳ ماهگی راه برود اگر این حرکات را داشت جای هیچ گونه نگرانی نیست ولی در مورد نوزادان نارس توصیه اکید دارم که کودک از شیر مادر حتما تغذیه کند و واکسیناسیون را باید سر موقع انجام بدهد.تا بتواند رشد روحی و حرکتی خوبی داشته باشد.

  3. ناشناس گفت:

    آیا خرید غذای مخصوص کودکان که دارای ویتامین های اضافی است بهتر است یا خیر؟

  4. زاهد گفت:

    تولید کنندگان می دانند که اگر به یک محصول ناسالم ، مانند نوشیدنی شیرین یا یک بسته آبنبات، ویتامین و مواد مغذی بیفزایند، میل والدین به خرید آن بیشتر می شود.اما چنین اقدامی باعث نمی شود این محصول ذاتا ناسالم به یک محصول سالم تبدیل شود.بیسکویت ها و شکلات های دارای ویتامین همچنان دارای مقادیر زیادی شکر هستند و برای دندان ها مضرند.اگر شما محصولی را ناسالم می دانید در هر صورت چه ویتامین به آن افزوده شده باشد چه نشده باشد ، نباید آن را بخرید.

  5. ali گفت:

    سلام
    خواهر زاده من خیلی تشنج میکنه و حتی داروهای زیادی هم استفاده کردند تازگی ها زیر نظر دکتر هم بوده و آزمایش ژنتیک هم انجام دادن که به خارج از کشور ارسال شده نوشته سندرم در اوت، فقط میخواستم بدونم آیا خوب میشه یا نه؟

  6. همیار گفت:

    با سلام سندرم دراوت (میوکلون ی شدید شیرخوارگی) انسفالوپاتی صرعی پیشرونده نادرس است که در سال اول عمر ( با پیک در ۵ ماهگی) در شیرخوارانی که قبلا طبیعی بوده اند، بروز می کند.پسران دو برابر دختران مبتلا می شوند و با ترکیبی از حملات صرع مختلف مشخص می شود.از مشخصات این سندرم طول کشیدن تشنج بیش از ۱۵ یا ۳۰ دقیقه تکرار شوند بودن آن ، بروز تشنج با تب کم و یا حتی بروز تشنج بدون تب است.با توجه به حملات متعدد و متفاوت تشنج درمانهای دارویی مختلف و حتی رژیم های غذایی خاصی نیز تاکنون در دسترس بوده است.ولیکن در مورد سیر بیماری پیش آگهی و درمان لازم است کودک عزیر شما تحت نظر نورولوژیست کودکان باشد.

  7. کمال گفت:

    سلام دخترم تازه ۵ ماهش شده و نمی تونه روی پاهاش بایسته و مقداری پاهاش می لرزه گردن گرفتنش هم مشکل داره و شله. خیلی نگرانم لطفا مرا راهنمایی کنید؟

  8. زاهد گفت:

    با سلام.معمولا بعد از ۴ ماهگی انتظار داریم چنانچه شیر خوار را در حالت ایستاده قرار دهیم پاهایش را به زمین بفشارد.همچنین بعد از ۳ تا ۴ ماهگی سر و گردن کنترل خود را به دست آورد ،اگر چه گاهی در کودکان این مراحل تکاملی کمی با تاخیر صورت می گیرد لازم است پسر شما به طور کامل معاینه و بررسی گردد.

  9. ملیکا گفت:

    سلام
    من می خواهم برای اتاق کودکم نقاشی کوچکی به ابعاد ۱۴۰ در ۶۰ یا ۷۰ بکشم به عنوان خط کش قد کودک ، چند سوال در این خصوص دارم (در ضمن کودک من اسفند ماه به دنیا می آید و احتمالا تا ۵ -۶ سالگی این نقاشی بر روی دیوار اتاقش خواهد ماند)
    ۱. طرح ساده (مثلا یک حیوان استفاده کنم) یا ترکیبی (حضور چندین حیوان در طرح)
    ۲. از اشکال نقاشی نزدیک به واقعیت استفاده کنم یا از اشکال به شدت فانتزی
    ۳. حیوانات حتما رنگ واقعی داشته باشند یا می توانم از رنگ های دیگری هم استفاده کنم یا نه
    ممنون می شوم اگر راهنمایی بفرمایید.

  10. سحرناز گفت:

    سلام وقتتون بخیر اگه متوجه کم کاریه تیروئید نوزاد تو دو ماهگیش بشیم و درمان بشه ممکنه تو بزرگسالیش براش عوارضی داشته باشه چون گفتن باعث عقب ماندگی ذهنی میشه میترسم

  11. زهرا صالحی گفت:

    خیر با درمان هیچ گونه مشکلی پیش نمیاد

نظر دهید

سوال امنیتی *