موسیقی درمانی

موسیقی درمانی

یکی از روش های تخصصی و مورد تایید جهانی در زمینه کودک موسیقی درمانی می باشد. این روش در حال حاضر در مجهزترین کلینیک های دنیا به عنوان یکی از روش های اصلی کار با کودک مورد استفاده قرار می گیرد. در این راستا مرکز کودک و نوجوان با به کار گیری متخصص در این زمینه در خدمت والدین کودک و نوجوانان می باشد، برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره های زیر تماس بگیرید:

  • ۲۱-۲۲۳۵۴۲۸۲
  • ۰۲۱-۸۸۴۲۲۴۹۵
  • ۰۲۱-۲۲۶۸۹۵۵۸

موسیقی درمانی یک درمان تخصصی مثبت است که در آن با توجه به نیازهای فیزیکی، اجتماعی، شناختی و هیجانی افراد از موسیقی استفاده می شود. بعد از ارزیابی نقاط قوت و ضعف هر مراجع، موسیقی درمانگر حرفه ای یک پروتکل موسیقی درمانی مشخص را نسبت به نیازهای مراجع فراهم می کند که می تواند شامل خلق موسیقی، خواندن، حرکت با موسیقی و یا گوش دادن به موسیقی باشد. موسیقی درمانی می تواند به ارتقای مهارت های ذهنی افراد به خصوص کودکان بسیار تاثیر گذار باشد.

بر طبق انجمن موسیقی درمانی امریکا موسیقی درمانی می تواند در موارد زیر بسیار کمک کننده باشد:

  • ارتقای بهزیستی افراد
  • مدیریت استرس
  • تسکین درد
  • بیان احساسات
  • ارتقای حافظه
  • بهبود ارتباطات
  • ارتقای توانبخشی فیزیکی

در واقع، به وسیله ابزار الات موسیقی در یک بافت ارتقا یا درمان، مهارت های مراجع قوی تر می شوند، و به دیگر حوزه های زندگیشان منتقل می شوند. موسیقی درمانی هم چنین بستری را برای ارتباط فراهم می کند که این عامل برای افرادی که ابراز هیجانی در قالب کلام برایشان سخت است بسیار مفید می باشد. مطالعات در زمینه موسیقی درمانی تاثیر ان را در بسیاری از حوزه ها نشان داده است از جمله: توانبخشی کلی جسمی، تسهیل حرکات بدن، افزایش انگیزه افراد برای شرکت در درمان، فراهم کردن حمایت هیجانی برای مراجع و خانواده شان، و فراهم کردن مجرایی برای ابراز احساسات و هیجانات.

 

بسته های تابستانی ویژه مرکز:

بسته نوروفیدبک و ارتقای بالینی

بسته موسیقی درمانی

بسته ارتقای مهارتهای کلی و تحصیلی کودک

بسته ارتقای توانمندی های کودک

تمامی بسته ها

 

دیگر خدمات مرکز کودک و نوجوان

گفتار درمانی

کاردرمانی و توانبخشی شناختی

نوروفیدبک و بیوفیدبک

مشاوره و روان درمانی

منبع:مشاوره-ازواج.com

51 پاسخ
« دیدگاه های قدیمی تردیدگاه های جدیدتر »
  1. زهرا صالحی
    زهرا صالحی گفته:

    بی خوابی مشکل بسیاری از مردم است که اگر ادامه پیدا کند ، مشکلات سلامت بسیاری در کنار کمبود انرژی ، خستگی مفرط ، افسردگی و مشکل در یادگیری به وجود می آورد ، اما تحقیقات نشان داده است موسیقی می تواند در به خواب رفتن فرد به ویژه کودکان کمک بسیاری کند.در حقیقت موسیقی می تواند به اندازه داروهای خواب آور موثر باشد

    پاسخ
  2. مشاور
    مشاور گفته:

    موسیقی درمانی به افراد مبتلا به اوتیسم کمک می کند تا در حیطه برقراری ارتباط ، مهارتهای اجتماعی ، نشانه های حسی ، رفتاری ، ادراکی ، مهارتهای دیداری و اعتماد به نفس رشد کنند.از نظر درمانگر موسیقی تجذبه ای مانند جرقه ای احساسی است و موجب برقراری اعتماد و ایجاد اعتماد در این افراد می شود.
    اغلب افراد مبتلا به اوتیسم به موسیقی علاقه مند هستند و در مقابل آن واکنش نشان می دهند چرا که موسیقی ایجاد انگیزه کرده و سرگرم کننده و جالب است و می تواند پاسخی به خواسته های این افراد باشد.همچنین موسیقی درمانی به افرادی با سرخوردگی های احساسی کمک می کند تا بتوانند با تفاوت های فردی و حساسیت های شنیداری خود روبرو شوند.

    پاسخ
  3. زاهد
    زاهد گفته:

    موسیقی درمانگران پس از بررسی توانایی ها و نیازهای هر فرد ، برنامه ای هدفمند برای درمان آنها در نظر گرفته و سپس برای هر یک از آنان یک درمان اختصاصی فردی را شروه می کنند .موسیقی درمانگران کار با بهه صورت فردی و همچنین در گروههای کوچک شروع کرده و با استفاده از موسیقی و تکنیک های متنوع کار را شروع می کنند.

    پاسخ
  4. مشاور
    مشاور گفته:

    – موسیقی درمانی تمام حواس را تحریک کرده و زندگی کودک را تحت شعاع خود قرار می دهد و باعث افزایش بسیاری از مهارتهای او می شود.
    – بیشترین تاثیر این روش درمانی هنگامی است که کودک اجازه می یابد تا خود لذت اجرای موسیقی را تجربه کند.
    – موسیقی در عیت تهییج کنندگی می تواند آرامش دهنده نیز باشد.
    – ثابت شده است که موسیقی درمانی می تواندمیزان تحمل درد در کودکان را بهنگام بیماری یا موقعیت های شامل استرس افزایش دهد.
    – موسیقی می تواند مشوق اجتماعی تر شدن کودکان شود و توانایی آنها را در نشان دادن نظرات و احساسات و نیز برقراری ارتباط با دیگران افزایش دهد.
    – اثرات موسیقی بر هر دو نیم کره مغز باعث می شود تا ارتباط این قسمتها با یکدیگر تسهیل شده ، این هماهنگی همچنین برای درمان لکنت کلام بسیار مفید است.

    پاسخ
  5. مشاور
    مشاور گفته:

    متخصصین ، کودکان را در فعالیت هایی نظیر خواندن آواز، گوش دادن به موسیقی ، رقص و حرکات موزون ، نوازندگی و دیگر فعالیت های سازنده مرتبط با موسیقی مشارکت می دهند تا قدرت فراگیری آنها افزایش یابد.
    آنها در این میان بر روی گستردگی خود آگاهی ، اعتماد به نفس ، مهارتهای آمادگی ، مهارت های مدیرتی و رفتار های اجتماعی کودک کار کرده و تکنیک های تحمل درد را به کودکان آموزش می دهند.یک درمانگر موسیقی در طول دوره درمان کودک در می یابد که کدام سبک یا ابزار الات موسیقی بیشترین تاثیر و تحریک را بر کودک می گذارد تا به این ترتیب بتواند بیشترین استفاده را از وقت صرف شده بر روی کودک بنماید.
    آنها معمولا به صورت یک تیم با تخصصهای مختلف کار می کنند.این تیم شامل افرادی نظیر متخصص موسیقی پزشک کودک، روانشناس ، متخصص فیزیوتراپی، متخصص گفتار درمانی، متخصصین هنر و … می باشد.پس از انجام آزمایش های لازم در طی هفته ها کار ، آنها به خانواده ها منابع موسیقی را که کودک باید در خانه از آنها استفاده کند را معرفی می کنند.
    متخصصین با کودک ارتباط برقرار کرده و رفتارها ، واکنش ها ، ارتباطات، میزان هوش ، احساسات اجتماعی ، مهارت های نوازندگی را مشاهده و اندازه گیری می کننند، سپس یک روش و برنامه درمانی با موسیقی را تهیه و با کمک خانواده اجرا می کنند. بدیهی است این برنامه های درمانی برای هر کودک به صورت حداگانه تنظیم می شود.

    پاسخ
« دیدگاه های قدیمی تردیدگاه های جدیدتر »

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *